MICROBLADING, OMBRE OCH KOMBO CAMI-CON GOTLAND

Kosmetisk tatuering på Gotland

CamiCon jobbar med Kosmetisk tatuering, micropigmentering eller kosmetisk pigmentering som kan göras av olika anledningar. Genom att göra en behandling med kosmetisk tatuering kan man få en semi-permanent makeup som tex förstärkta ögonbryn eller en markerad fransrad.

Fjärde året med kosmetisk tatuering

Det finns olika metoder utav ögonbrynstatuering här på CamiCon, allt för att det ska passa just vad du önskar, titta och läs på nedan.

MICROBLADING

– Ögonbrynstatuering stråteknik

Microblading – en metod som också kallas för 3D eller stråteknik och är en kosmetisk tatuering, för att efterlikna dina egna strån på din hud.

Allt efter noggrann rengöring, uppmätning samt uppskissning föreslår jag den form som passar dig bäst.

Sedan görs behandlingen efter bedövningskräm lagts på.

SKUGGTEKNIK och KOMBO

för en fylligare look

Ombre är en skuggteknik även kallade Ombre / Puderbryn som läggs mycket ytligt i din hud där din ögonbrynsform ska ligga. Det gör att du som kund får en mörkare skugga i botten och förstärker din befintliga brynfärg ytterligare.

Tekniken utförs genom att man skuggar in färgen i huden. Det blir ej streck eller strån som med 3d, utan mer som om du hade fyllt i dem med en ögonbrynsskugga. Liknar en prickteckning.

Vilket utseende du vill ha på dina puderögonbryn diskuterar du med terapeuten på behandlingstillfället. Antingen jämnt skuggade bryn eller med ”ombre-effekt” där det är lättare skuggat framtill. Det går att välja lätt skuggat eller en mer ifylld skuggning.

Med skuggade ögonbryn kan man även täcka över en äldre bryntatuering. (OBS! maila bilder i förväg vid gammal tatuering).

Det finns också en KOMBO-teknik där du som kund kan blanda både stråteknik med skuggteknik.

En skuggteknik lämpar sig för de flesta men framför allt för dig som har en ung hud som byter mycket celler, en lite oljigare hud samt för dig som vill att det ska synas lite mer.