KONTAKT – Cami-Con Gotland

Kontakt: Cami-Con

Lummelunda Etebols 160, 62171 Visby

www.cami-con.se     +46 72-560 64 64     camilla@cami-con.se


Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 träder EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft och ersätter den nuvarande personuppgiftslagen (PUL).
Med GDPR stärks skyddet av den personliga integriteten ytterligare och vi vill därför informera dig som varit i kontakt med oss hur vi behandlar dina personuppgifter.

Säkerhet

Alla uppgifter du som deltagare lämnar sparas och lagras hos CamiCon.
Vi lämnar inte ut några uppgifter och du som deltagare har när som helst rätt att få se det som står skrivet. Uppgifter vi sparar är de uppgifter du angett i bokningen och vid kontakt med CamiCon som fullständigt namn, personnummer, telefonnummer och emailadress och e-mail.

Vi hanterar informationen som sekretess och med stor försiktighet.
Det innebär dock alltid en risk att lämna ut personuppgifter på digitala kanaler då det inte helt går att skydda från intrång.

Vad vi sparar

Ø  Enhetsinformation, IP-adress, webbläsarinställningar

Ø  Namn och adressinformation
Ø  Personnummer alt. Organisationsnummer
Ø  Telefonnummer och e-post adress.
Ø  Eventuell e-postkonversation med vår kundtjänst.

Varför vi sparar…

Ø  För din och vår trygghet.
Ø  För att bland annat se webbsidans svarstid och eventuella systemfel.
Ø  För att kunna anpassa tjänsten så att du får en optimal upplevelse på din enhet.
Ø  För statistiska analyser i t.ex. Google Analytics.

Ø  För att administrera din beställning.
Ø  För att skicka notifikationer angående din leverans.
Ø  För att kunna erbjuda dig en bättre service när du kontaktar oss.
Ø  För att följa lagstiftad konsumenträtt och rättsliga förpliktelser relaterat till bokföring.

Nyhetsbrev

För att få viktig information om reor, rabatter, nyheter och öppettider har du som kund möjlighet att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Vi skickar max 12 mejl per kalenderår. Nyhetsbrevet skickas genom Mailerlite som är en av världens största leverantörer av nyhetsbrev. De tar personuppgifter och säkerhet på största allvar och har anpassat sig till GDPR kraven. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på avslutningslänken i nyhetsbrevet, bocka av prenumeration knappen i ditt konto hos oss under fliken ”Mina personliga uppgifter”, eller mejla oss från samma mejladress som avslutningen gäller.

Utlämning av uppgifter

Vi lämnar inte ut dessa uppgifter till någon annan.

Radering av uppgifter

När du vill du kan avregistrera dig från vår email-lista eller kontakta oss och be oss radera dina uppgifter.
Om du vill bli borttagen från vår email-lista – Meddela oss på camilla@cami-con.se

Kontaktuppgifter

Om du har några frågor kontakta camilla@cami-con.se

Annars godtar du vårt sätt att handskas med dina personuppgifter
För mer information om dataskyddsförordningen, GDPR, hänvisar vi till www.datainspektionen.se

Varma hälsningar

CamiCon

Ändringar

CamiCon förbehåller sig rätten att ändra denna integritetspolicy. Eventuella ändringar kommer att aviseras på Camicons webbsida en månad innan de träder i kraft.