NU SKIN, DEN DEMOSTRERBARA SKILLNADEN

Camilla jobbar som erfaren terapeut och har valt att jobba med med hudvård som håller i längden

Av erfarenheter i livet så förstår jag hur viktigt det är att tänka inifrån och ut och har därmed valt Nu Skin för att ge dig, mig själv samt naturen det bästa på marknaden.
Har själv erfarenhet utav produkterna sedan 2013 och har inte ångrat mig en enda dag. Min hud ser mycket spänstigare, renare och fräschare ut med daglig användning utav rätt ingredienser ur Nu Skins olika serier.
 
Inom kort kommer 14 helt nya otroligt fina produkter, vill du vara med och testa dem? Jag längtar tills de kommer så hör av dig om en tid i november där vi kan ses och jag får visa dem för dig.

Låt oss prata om hudvård …

Det är ditt största organ och behöver lika mycket vård som de andra. Det kan vara svårt att veta vad din hud behöver. Håll dig till de enkla principerna nedan för att skapa en personlig hudvårdsrutin genom varje säsong och varje steg i ditt liv.

Så var ska man börja?

Din utgångspunkt är att fastställa din hudtyp. Detta hjälper dig att välja produkter som är inriktade på dina unika behov. Det är inte ovanligt att vi behöver både en vinter- och sommar-vårdsrutin. Var uppmärksam på hur din hud känns och prova vad som känns bäst just nu. Prata med din hudvårdsterapeut för att prova ut rätt produkt.

VAD BESKRIVER BÄST DIN HUD?