Cami-Con 2023

Nyhet i år är utbildning inom Biomagnetism – Frekvensmedicin. Jag behöver öva i vår så då erbjuder jag INTRO-pris för dig som är nyfiken. Metoden är 100-procentigt fri från bieffekter och fullständigt jämförbar med traditionell eller alternativ läkningsmetod. Där finns inte heller några kontraindikationer. Den är baserad på sjukdomens orsaker och inte på symtomen.
Den kan kombineras med andra behandlingar – traditionell eller alternativ.

Cami-Con satsar på insidan 2023

En terapeut inom Medicinsk Biomagnetism botar inte sjukdomar. Terapeutens uppgift är att lokalisera magnetfält med patogena mikroorganismer samt placera magneters syd – och nordpol på dessa magnetfält för att balansera kroppens pH-värde och därmed eliminera de smittbärande organismerna. När pH-värdet därefter har balanserats och de patogena mikroorganismerna eliminerats, kan kroppen själv ta hand om orsaken till uppkomna förändringar i systemet eftersom den naturliga självläkningsprocessen då har aktiverats.
Våra kroppar är självläkande om vi ger dem rätt förutsättningar att vara det!

Hur går behandlingen till?

Klienten ligger på en terapibänk med kläderna på. Kroppen, organen och körtlar skannas med hjälp av Kinesiologi som är en muskeltest. Med hjälp av denna skanning kan jag identifiera obalans i PH-värdet som orsakas av virus, bakterier, svamp eller parasiter. Man kan även hitta underfunktion i bland annat kroppens organ och körtlar

När jag hittar någon obalans placerar jag ett set magneter på det område, med positiva och negativa poler. Efter ca 20 minuter korrigeras den joniska obalansen och samt PH-värdet. Antal behandlingar varierar beroende på symptom och åkommor med goda resultat. Behandlingstiden är 60-90 minuter.

Historia

Behandling genom biomagnetiska par har utförts framför allt på den nord- och sydamerikanska kontinenten sedan 35 år tillbaka. I Sverige är detta en relativt ny och alternativmedicinsk metod som än så länge endast utövas av ett fåtal terapeuter.
Teorin bakom behandlingen är att många sjukdomar orsakas bl.a. av obalans i pH-värdet som kan göra att mikroorganismer som virus, bakterier, svamp och parasiter kan bli aggressiva och skapa problem som i förlängningen kan leda till cellförändringar samt därefter olika åkommor och sjukdomar.

Tänk på…

Undantag gäller för behandling med kemoterapi eller strålbehandling. I så fall måste ett år ha passerat efter slutbehandlad kemoterapi eller strålning. Om du är gravid eller har pacemaker behöver jag få veta det innan behandlingen.