ageLOCme – skräddarsydd hudvård

Världens första personliga hudvård, endast för just DIN hud

VARFÖR ageLOCme?

Din stil, din personlighet och din hy är alla dina egna unika karaktärsdrag. Så varför skulle inte din hudvård också vara minst lika unik? Det du ska unna dig är ageLOCme.

ageLOCme är en skräddarsydd lösning för hudvård, den första i sitt slag. Det här är ett genombrott inom anti-ageing, det här är nästa era inom hudvård – hudvård skräddarsydd för dig och av dig själv!

Enkelt att beställa ageLOCme

Du laddar hem din skräddarsydda hudvård med Appen AgeLOCme efter att ha svarat på en mängd frågor om dig själv, vart du befinner dig och dessutom vad du önskar hjälp med. Sen kommer de hermetiskt stängda ampullerna snabbt hem i brevlådan, du installerar dem i din egen ageLOCme-apparat och vips har du färdig dag eller nattcreme samt tre olika serum som är helt skräddarsydda för just dig.

agelocme din skräddarsydda hudvård

Skärmavbild 2016-06-07 kl. 09.51.03

VARFÖR AGELOC ME?

Din stil, din personlighet och din hy är alla dina egna, unika karaktärsdrag. Så varför skulle inte din hudvård också vara minst lika unik?

ageLOC Me är en skräddarsydd lösning för hudvård, den första i sitt slag. Det här är ett genombrott inom anti-ageing, det här är nästa era inom hudvård – hudvård skräddarsydd för dig och av dig själv!

Det innehåller serum samt dag- och nattkräm som satts samman till ett enda system. Förutom sin unika appeal, innehåller ageLOC Me avancerad vetenskap från Nu Skin och en smart hudbedömning, den s.k. Skin Assessment. Den sista är en utvärdering via internet; ditt verktyg för ett personligt hudvårdsprogram utifrån 2 000 produktkombinationer, baserat på dig, din hud och dina preferenser.

Skärmavbild 2016-06-07 kl. 09.46.43Skärmavbild 2016-06-07 kl. 09.46.30