MICROBLADING ÖGONBRYNSTATUERING

NYTT – NYTT – NYTT

 

Nu finns 3D-bryn på salongen

Läs ordentligt allt på denna sida !!!

Besöket tar 2-2,5 timmar, då jag jobbar som elev behöver jag lite extra tid att genomföra tatueringen. Det innebär att jag får möjlighet att lära mig på dig och använda före/efter-bilder för att kunna bli godkänd och få ut mitt diplom. Samtidigt bokar du in en timmes gratis återbesök 6v. efter ditt första besök, på så vis är du säker på att du har en tid för att fixa till de strån som behövs samt ev. färgpåfyllnad.

18-års åldersgräns samt du skall inte ha tatuerade bryn sedan tidigare !
——–
Ifyllnad av enstaka strån som du tycker saknas i ögonbrynet, till att färglägga en helt ny form på dina ögonbryn. Noga utprovas en väl passande naturlig färg.
Resultaten är helt otroliga, man kan knappt skilja mellan tatueringen och dina egna strån, med den nya tekniken får man fram så tunna och fina ¨strån” som ser ut som riktiga hårstrån.
 
Färgen håller mellan 1-3 år beroende på hur du sköter din hud och vilken hudtyp du har.

Kosmetisk tatuering, godkänd anmälan till miljö & hälsa för att kunna garantera en kontrollerad verksamhet för dig som trygg kund.

RÅD

INFÖR…
 • Sola inte på 24 timmar innan ditt besök. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad.
 • Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2 dygn innan ditt inbokade besök.
UNDER…

Innan behandlingen inleds kommer vi tillsammans  överens om vilken form och nyans du önskar. Området som ska tatueras bedövas med en gelé och behandlingen inleds. Läkningstiden efter behandlingen är 3-8 dagar, men slutresultatet kan visa sig först upp till 6 veckor.

EFTER…

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Ca 30% faller av efter första behandling, och det är även normalt att mer än så faller av. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som skall göras inom 6 veckor) i priset. Mer än ett återbesök är nödvändigt i vissa fall. Ett extra återbesök kostar 500kr. 

FÖR ATT EJ FÅ INFEKTION…
 • Inget annat än koksalt och vaselin får användas på området som pigmenterats under de första 24 timmarna. Vi avråder från träning första dagarna.
 • Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet.
 • Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv.
 VÄLKOMMEN ATT BOKA  VIA BOKNINGSFLIKEN

FÖRE - EFTER 3D

 • 3D kosmetisk tatuering

  3D kosmetisk tatuering

  Europeisk stil
 • 3D form kosmetisk tatuering

  3D form kosmetisk tatuering

  nr3 naturligt, e första sittningen
 • kosmetisk tatuering 1a sittningen

  kosmetisk tatuering 1a sittningen

  nr5 snygg utfyllnad, e första sittningen
 • en mamma gör tatuering på ögonbrynen, supersnyggt och lättskött

  en mamma gör tatuering på ögonbrynen, supersnyggt och lättskött

 • en dotter gör microblading supersnyggt

  en dotter gör microblading supersnyggt

 • 3D microblading

  3D microblading

 • Microblading i Visby

  Microblading i Visby

 • Ögonbrynstatuering i Visby, härlig förändring

  Ögonbrynstatuering i Visby, härlig förändring

 • 3D i Visby, wow vilket resultat :)

  3D i Visby, wow vilket resultat 🙂