HÄLSOSKANNING på Cami-Con

Pharmanex

Med Pharmanex hälsoskanner kan man mäta inre hälsa jättelätt, den mäter då hur starkt cellskydd du har. Med en hälsoskanning vet du om din kropp tar upp tillräckligt med näring eller ej. Det är sen lätt att mäta över tid för att förstå om du ev behöver göra en förändring.

Optisk stråle

Värdet mäts genom en optisk stråle i din handflata, denna hälsoskanning är helt smärtfri. Den läser då av hur stor mängd antioxidanter du har ibland dina celler. Själva skanningen mäter en form av antioxidanter som heter Karotenoider, vilket man har funnit mätbara och tillförlitliga med denna Nobelprisbelönta hälsoskanning och teknologi.

Är du mycket förkyld?
Har du åkt på influensa i någon form, kanske ganska ofta?     Hudproblem?
Hänging och aldrig riktigt frisk…      Återkommande herpes?     Orkeslös m.m.?

Läs här nedanför så förstår du lite mer varför…

Länk till att räkna ut när 90-100 dagar gått, när GARANTI-perioden är slut:     ÅTERSKANNING

Farliga fria Radikaler

Antioxidanter skyddar mot de fria radikalerna (syreradikalerna) som är en restprodukt som bildas vid ämnesomsättningen. De fria radikalerna finns naturligt i kroppen och det livsviktiga syret som du inandas behövs för att kunna skapa dessa. De fria radikalerna har ett ojämnt antal elektroner och är starkt reaktionsbenägna. Vid ett överskott av radikaler i vår omgivning skadas kroppen, den oxiderar då inifrån och åldras snabbare. Att kroppen rostar inifrån kan jämföras med metaller som rostar när de mister sina elektroner.

Det är de fria radikalerna som anses skapa de sjukdomar som antioxidanterna motverkar: inflammationer, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, cancer, tidigt grått hår m.fl. Kroppen har även ett visst behov av fria radikaler då dessa bekämpar svampar, bakterier och virus och även är bra för immunförsvaret. Men i sin negativa form kan radikalerna angripa arvsmassan och DNA .

Fria radikaler ökar vid…

 • Stress
 • Dålig sömn
 • Toxiner i form av tungmetaller är lagrade i kroppen
 • Intag av friterad mat
 • Intag av alkohol
 • Förorenad luft
 • Kontakt med skadliga kemikalier
 • Intag av starkt klorerat vatten
 • Rökning
 • Allt för hård fysisk träning
 • För mycket UV-strålning från solen, undvik därför att vistas allt för länge i solen.

Antioxidanter skyddar mot fria radikaler

är kemiska molekyler som förebygger oxidation i våra celler, kroppens egen rostskyddsbehandling! Antioxidanter bekämpar de skadliga fria radikalerna och anses centrala för en långlivad hälsa.​

 Mat som har en kraftig färg är ofta goda antioxidanter, röd, grön, blå … Grönt Té är en superantioxidant. Antioxidanter finns det gott om i bl.a. frukt och bär, nötter och frön och grönsaker. Alla kålväxter är superantioxidanter.

 Kroppsegna antioxidanter

Kroppen försöker själv balansera och skapa kroppsegna antioxidanter som behövs för att binda de fria radikalerna. Vid kroppslig obalans så kan de fria radikalerna skapa sjukdomar i kroppen, exempelvis cancer.


Det finns en lösning som fungerar och som kan hjälpa dig att hålla infektionerna borta.
Hör av dig till mig om du vill veta mer om ett jättebra bastillskott som heter LifePak, som håller dig frisk…

På Gotland finns en nobelprisbelönt teknologi i själva skannern som kan kolla vilket värde du har, då vet du om du har behov av extra näring eller ej.

Nu kan du beställa Pharmanex fantastiska produkt här på salongen

LP11

Jag äter LifePak så jag vet att det fungerar, mitt värde har blivit dubbelt upp sedan jag började / Cami

Hör av dig för en gratis konsultation så resonerar vi vad DU behöver: camilla@cami-con.se

scannercard1

Till min Facebook-sida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *