HÄLSOSKANNING på Cami-Con

VI KAN HJÄLPA DIG TILL ATT HA ETT SMART OCH HÅLLBART LIV

Vi har valt att arbeta med Pharmanex som företag då det finns mätbara resultat att stödja sig på. Med Pharmanex hälsoskanner kan man mäta inre hälsa på ett snabbt och effektivt sätt, den mäter då hur starkt cellskydd du har. Med en hälsoskanning vet du om din kropp tar upp tillräckligt med näring eller ej. Det är sen lätt att mäta över tid för att förstå om du ev behöver göra en förändring.

Optisk stråle läser av cellskyddet du har

Värdet mäts genom en optisk stråle i din handflata, denna typ av skanning är helt smärtfri. Den läser då av hur stor mängd antioxidanter du har kring dina celler. Själva skanningen mäter en form av antioxidanter som heter Karotenoider, vilka man har funnit mätbara och tillförlitliga med denna Nobelprisbelönta teknologi. Vi är i dag stolta över att ha denna möjlighet att på Gotland kunna erbjuda det till dig som bor där, men tipsar gärna om andra ställen i närheten av där du bor.

SKILLNADEN MED PHARMANEX

Pharmanex® – ett annorlunda företag inom naturlig hälsa

Skillnaden är tydlig: Pharmanex® sätter branschstandarden för vetenskaplig integritet. Pharmanex® forskare undersöker de naturliga, sunda processer som sker i din kropp och fastställer hur kosttillskott kan förbättra dessa funktioner. Efter att man har beaktat dessa faktorer tas de ämnen som har bevisats vara säkra och effektiva när det gäller att främja hälsa till nästa steg i utvecklingen.

När de har blivit utvalda genomgår alla Pharmanex® ingredienser en noggrann och vetenskaplig analys, kallad kvalitetsprocessen 6S. Denna patenterade tillverkningsprocess, som grundas på urval, källor, struktur, standardisering, säkerhet och substantiering, låter Pharmanex® behålla sin ledning när det gäller kvalitet och effektivitet. Företaget uppfyller eller överträffar konsekvent standarderna Good Manufacturing Practices (GMP) som har fastställts av Food and Drug Administration i USA för denna produktkategori.

För närvarande leder över 75 forskare Pharmanex® forsknings- och utvecklingsteam. Dessa vetenskapsmän granskar publicerade kliniska och vetenskapliga studier för att identifiera växter och plantor som kan ha hälsofrämjande egenskaper.

Pharmanex® produktserie av vetenskapliga kosttillskott är en del av Nu Skin Enterprises, ett globalt direktförsäljningsföretag verksamt på mer än 48 marknader i Asien, Amerika och Europa.

 • Är du mycket förkyld?
 • Har du åkt på influensa i någon form, kanske ganska ofta?   
 • Hudproblem?
 • änging och aldrig riktigt frisk…    
 • Återkommande herpes?   
 • Orkeslös m.m.?

Läs här nedanför så förstår du lite mer varför…

Farliga fria Radikaler

Antioxidanter skyddar mot de fria radikalerna (syreradikalerna) som är en restprodukt som bildas vid ämnesomsättningen. De fria radikalerna finns naturligt i kroppen och det livsviktiga syret som du inandas behövs för att kunna skapa dessa. De fria radikalerna har ett ojämnt antal elektroner och är starkt reaktionsbenägna. Vid ett överskott av radikaler i vår omgivning skadas kroppen, den oxiderar då inifrån och åldras snabbare. Att kroppen rostar inifrån kan jämföras med metaller som rostar när de mister sina elektroner.

Det är de fria radikalerna som anses skapa de sjukdomar som antioxidanterna motverkar: inflammationer, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, cancer, tidigt grått hår m.fl. Kroppen har även ett visst behov av fria radikaler då dessa bekämpar svampar, bakterier och virus och även är bra för immunförsvaret. Men i sin negativa form kan radikalerna angripa arvsmassan och DNA .

 

Fria radikaler ökar vid…

 • Stress
 • Dålig sömn
 • Toxiner i form av tungmetaller är lagrade i kroppen
 • Intag av friterad mat
 • Intag av alkohol
 • Förorenad luft
 • Kontakt med skadliga kemikalier
 • Intag av starkt klorerat vatten
 • Rökning
 • Allt för hård fysisk träning
 • För mycket UV-strålning från solen, undvik därför att vistas allt för länge i solen.


Antioxidanter skyddar mot fria radikaler

är kemiska molekyler som förebygger oxidation i våra celler, kroppens egen rostskyddsbehandling! Antioxidanter bekämpar de skadliga fria radikalerna och anses centrala för en långlivad hälsa.

 Mat som har en kraftig färg är ofta goda antioxidanter, röd, grön, blå … Grönt Té är en superantioxidant. Antioxidanter finns det gott om i bl.a. frukt och bär, nötter och frön och grönsaker. Alla kålväxter är superantioxidanter.

 Kroppsegna antioxidanter

Kroppen försöker själv balansera och skapa kroppsegna antioxidanter som behövs för att binda de fria radikalerna. Vid kroppslig obalans så kan de fria radikalerna skapa sjukdomar i kroppen, exempelvis cancer.

Det finns en mycket bra lösning för dig som inte kan ta upp näringen och för dig som behöver se till att du har ett överskott / slitmån om du t ex är elitidrottare eller jobbar mycket hårt. Då behöver du lite extra att ta utav…
Hör av dig till mig om du vill veta mer om ett jättebra bastillskott som heter LifePak

På Gotland finns både denna nobelprisbelönta teknologi i själva skannern som kan kolla vilket värde du har, då vet du om du har behov av extra näring eller ej. Dessutom är vi jätteduktiga på att ge dig en konsultation kring ditt personliga värde och vad som går att göra i just ditt fall.

Boka tid direkt här nedan


TILL BOKNINGEN

Nu kan du beställa Pharmanex fantastiska produkt på salongen, kontakta oss för mer information

LP11

Jag äter LifePak så jag vet att det fungerar, mitt värde har blivit dubbelt upp sedan jag började 2013/ Cami

Hör av dig för en gratis konsultation så resonerar vi vad DU behöver: camilla@cami-con.se

scannercard1

Till min Facebook-sida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Loading cart ⌛️ ...